BAKAN ÖZER, SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Mlli Eğitim Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Ordu’da coşkuyla karşılandı. AK Parti İl Başkanlığında partililerle buluşan Bakan Özer, seçimim çalışmalarına başladıklarını söyledi.
BAKAN ÖZER, SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ
Saat: 22:08 Tarih: 12/04/2023 Tarih: 12/04/2023

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Ordu 1. sıra Milletvekili Adayı olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Ordu’ya geldi. Bakan Özer’in ilk durağı AK Parti Ordu İl Başkanlığı olurken, burada yoğun kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Daha sonra teşkilat mensupları ile bir araya gelen Bakan Özer, seçimin startını verdiklerini belirtti.

“DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM”

AK Parti Ordu Milletvekilleri ve 28. Dönen vekil adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Bakan Özer, şu ifadeleri yer verdi:

“Karadeniz’in incisi Ordu’muzda teşkilat mensuplarımız ve vekil adaylarımızla ilk buluşmamızı gerçekleştirerek çalışmalarımızı başlattık. Doğru adımlarla yola devam.

Yorum yaz